Andere kijk op paranormaliteit

Wat is paranormaliteit nu eigenlijk?
Waar vind ik dat heldere?
Wat kan ik met wat ik zie, weet en voel?
Helder zien is toch toekomst zien?
Wat zijn gidsen en waar vind ik die?
Ik zie van die rare vormen om me heen?
Wat als er een hoop vlammen ineens op me afkomen?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vragen die ik veel tegenkom in mijn gesprekken met mannen, vrouwen en kinderen. Er zijn zoveel vragen bij mensen en weinigen kunnen ze beantwoorden. Als een kind op school deze vragen zou stellen, moeten ze toevallig in aanraking komen met een persoon die veel over paranormaliteit weet maar eigenlijk is paranormaliteit in zoveel vormen aanwezig. Is het nog wel paranormaal of is het juist heel normaal. Het komt vanuit je ziel. En iedereen heeft een ziel. Iedere ziel komt uit dezelfde bron vandaan. Een bron waarin in men gelijk is.

Door angst om vreemd gevonden te worden, zwijgen veel volwassenen over wat zij vroeger zagen, voelden of wisten wat afgedaan werd als fantasie. Goh, wat heb jij een rijkelijke fantasie. Het kind had net verteld dat er allemaal kindertjes zweefden in de buurt. Of als je zegt ik zie engeltjes om me heen. Kind je hebt een beetje eng gedroomd. Laat staan als je vertelt over het feit dat je allemaal kasten op je af ziet komen.

Steeds als ik probeer te slapen verkreukelen er allemaal papieren die er niet zijn en het maakt een heel zwaar krakend geluid. Doe niet zo raar. Je hebt gewoon geen zin om te gaan slapen. Hun kinderen kampen nu met dezelfde verschijnselen. Vroeger was je nog een bijzonder geval als je dingen zag, voelde of wist die anderen niet wisten. Nu ben je n van de velen. Alleen weten velen dat nog niet.

Op dit moment worden veel kinderen geboren die hoog ontwikkelde zielen zijn. Hoe hoger ontwikkeld je ziel, hoe meer mogelijkheden je hebt om je paranormaal te ontwikkelen. Het geeft geen garantie dat je die weg bewandelt. Je hebt altijd een keuze. Je wordt gedurende je leven op vele manier geconfronteerd met je paranormaliteit. (gave zoals velen het noemen). Het hangt van je doel en groei in dit leven af of je er wat mee kan, mag en wil doen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~