Kosmische Energie

De wereld om je heen zit vol energie. Energie opgewekt, energie van mensen en energie uit de kosmos. De energie die opgewekt is dient betaald te worden. De energie van mensen is voor henzelf. De kosmische energie is er om te pakken, er van te genieten en door te geven als je daar mee om hebt leren gaan.

Energie is een bron van kracht, een bron van heling en een bron van verlichting. Met gedachtenkracht kan je zorgen dat je jezelf beter gaat voelen en als je diep in jezelf kijkt kan je ook daar veel van leren en veel van oplossen. De kosmische energie is een prachtige bron. Op velen manieren te gebruiken. Ik heb geleerd met de energie om te gaan. Mijn eigen energie hierdoor te beschermen. Het maakt mensen los en het kan mensen helen.

Een mooie manier van energie aan anderen doorgeven is door middel van tekenen. Ik mag de werking van de kleuren op papier zetten. Ik ga zitten voor een vel papier en ik laat mijn handen gaan. Een tekening ontstaat dan voor mijn ogen. Later krijg ik de werking door en voor wie ik de tekening mag gebruiken. Veelal weet ik dan dat er een persoon in mijn blikveld komt die ik mag helpen middels de tekeningen. Hieronder heb ik 7 tekeningen welke in de kleuren van de regenboog een bepaalde gemoedstoestand vertegenwoordigen. klik op de kleur die je aanspreekt en kijk naar de tekening. Adem lekker diep en laat alles over je heen komen.