Boodschappen doen of Boodschappen geven

Een mooi gegeven is dat we heldere waarnemingen krijgen die we mogen delen engeven aan anderen. Maar niet iedereen zit te wachten op deze adviezen. Vandaar dat er een verschil is tussen Boodschappen voor jezelf en boodschappen voor een ander. Ik waarschuw altijd de mensen die mijn assistentie inroepen dat zij wel continue iets voor zichzelf met de boodschappen mogen doen maar dat ze niet altijd de boodschappen aan eenieder mogen geven. Veel van de boodschappen die je als heldere waarneming krijgt zijn voor jezelf bedoelt. Het zijn soms voorbereidingen op dingen die gaan gebeuren zodat je er zelf mee kan leren omgaan. Niet iedereen die in de boodschap voorkomt kan er blij mee zijn dat je hen die kennis deelt. Krijg je boodschappen terwijl je met deze persoon als cliŽnt een omgang hebt dan is het bedoelt om te delen maar niet eerder.
Ik zal wat voorbeelden geven zoals ik ook altijd doe om de dingen met betrekking tot boodschappen te verduidelijken.

Boodschap 1

Je neemt waar dat iemand liegt. De persoon die tegenover je zit omzeilt de waarheid omdat dit die persoon beter uitkomt. Je krijgt de waarneming om te vormen voor jezelf dat je met de gegevens niet zo veel moet doen omdat je er niets aan hebt. Heeft het dan zin om iemand te confronteren dat hij of zij liegt? Soms wel om iemand een hak te zetten. Maar daar hebben krijgen we de boodschappen niet voor door. Als je weet dat iemand liegt omdat je bewijs hebt, mag je iemand er wel mee confronteren. Maar een heldere boodschap is nog steeds geen bewijs.

Boodschap 2

Ik krijg de boodschap dat er een ongeluk voor mijn deur gaat plaatsvinden. Is handig om te weten want dan schrik ik niet zo. Ik ben nogal schrikachtig en ben dan daarna een aantal uur van slag. De boodschap is dus bedoelt om mij niet van slag te laten zijn. Nu kan ik een bord buiten hangen dat er niet langsgereden mag worden of zelfs de weg blokkeren. Maar wat nou vervelend is. Een uur later schrik ik me een breuk omdat er een ongeluk 100 meter verderop gebeurt omdat iemand tegen mijn bord is opgereden. Wie heeft hier nu geholpen. Ik in ieder geval niet mezelf. Het koste extra werk om iets te verhinderen en schrikken deed ik toch. Daarnaast was ik nu in plaats van een aantal uur een aantal dagen van slag. Was het nu mijn schuld???????

Boodschap 3

Je bent met een cliŽnt bezig en je neemt waar dat een overleden vriend zegt dat hij het goed maakt en dat deze cliŽnt er niet over in hoeft te zitten dat hij dood is. Voor jezelf is het dan handig dat je weet dat de persoon met een onbeantwoorde vraag leeft maar de boodschap is dan ook bedoeld voor je cliŽnt. Vertel dan dat je een waarneming krijgt van een overleden vriend die graag iets wil vertellen. Vraag of je cliŽnt dat wil horen. Kan de cliŽnt het aan vertel het dan.