Ilse 38 jaar

Ilse meldde zich op mijn site met de vraag of zij paranormaal begaafd was. Ze had dromen die heel beeldend waren en waarvan sommige leidden tot deja vus in het dagelijks leven. Die dromen maakten haar moe en ze was behoorlijk uitgeput. Na wat heen en weer gemaild te hebben zijn we wat dieper ingegaan op haar vermoeidheid. Ze voelde zich uitgeput, vermoeid en was ook angstig dat ze zelf zou weten wat ze lichamelijk mankeerde of dat ze ernstig ziek was.

Ilse had diverse lichamelijke reacties zoals spiersamentrekkingen, zenuwpunt pijnen, vermoeidheid in spieren die op plekken zaten die niet direct toe te wijden waren aan inspanning. Daarnaast had ze ook last van plotselinge bewegingen. Geen spiersamentrekkingen maar meer ongecontroleerde korte bewegingen van en in haar ledematen. Dus niet alleen dat haar armen en benen zonder aanleiding bewogen maar ook dat je een plek op haar arm of op haar been zag trillen.

Na haar een keer behandeld te hebben met ontspanning en concentratie therapie kwamen de ongecontroleerde bewegingen en spiersamentrekkingen tijdens de sessie naar boven.

Via diepe concentratie zijn we naar de oorzaken gaan zoeken. We zijn teruggegaan in haar leven, om de momenten te vinden waarin haar problemen voor het eerst de kop op staken, te ontdekken. Na het laag voor laag afpellen van haar verleden, bleken veel van haar klachten ontstaan te zijn doordat ze altijd te veel van haarzelf heeft gevraagd en alle waarschuwingen die ze in de loop der tijd had gekregen naast zich neer had gelegd. Heel logisch want haar angst voor het onbekende was eigenlijk haar valkuil.

Na een aantal sessies heeft Ilse zelf aangeleerd hoe ze zichzelf kon helpen.