Kinderen en Paranormaliteit

De kleine wezentjes in mijn slaapkamer zie jij die ook?
Waarom zijn er van die vage mensen die niemand ziet op aarde?
Ik weet dat ik anders ben maar ik voel dat veel mensen me niet kunnen helpen omdat ze me niet zullen geloven?
Als ik mijn ouders vertel dat er iemand achter ze staat dan zeggen ze dat ik niet zo raar moet doen?
Een paard in de gang, heb jij dat ook?
Bomen praten tegen mij ook tegen jou?
Mijn zusje heeft het over vreemde dingen die ze ziet, waarom heb ik dat niet?
Als ik iemand aankijk, hoor ik zijn of haar stem die dingen zegt waar de mond niet bij beweegt. Soms zijn het niet zo leuke dingen over mij.

Dit zijn vragen die ik ondere andere tegenkom van kinderen. Niets vind ik vreemd en alles heeft zijn oorsprong en aanleiding.

Op dit moment worden veel kinderen geboren die hoog ontwikkelde zielen zijn. Hoe hoger ontwikkeld je ziel, hoe meer mogelijkheden je hebt om je paranormaal te ontwikkelen. Het geeft geen garantie dat je die weg bewandelt. Je hebt altijd een keuze. Je wordt gedurende je leven op vele manier geconfronteerd met je paranormaliteit. (gave zoals velen het noemen). Het hangt van je doel en groei in dit leven af of je er wat mee kan, mag en wil doen.

De Nieuwetijdskinderen, hypersensitieve kinderen, kinderen van het licht er zijn vele benamingen en stromingen. Ook al zijn veel ouders op zoek naar begrip voor hun "iet wat afwijkende" kinderen, wat ik veel tegenkom is dat de gevoeligheid van de ouders veelal naar voren komt bij de zoektocht voor begeleiding van hun kinderen. Maar bovenal zeg ik: "De beste begeleiders van een Paranormaal kind zijn de ouder zelf". Elke generatie heeft weer een sterker ontwikkeld gevoel.