Mijn Visie

Mensen proberen mij te omschrijven of het liefst in een hokje te plaatsen. Vragen zoals van hoe moet ik je omschrijven, met wie kan ik je vergelijken kan ik maar ččn ding antwoorden. Ik doe gek en weet veel. Vergelijk me maar met een persoon die je het liefst zou ontmoeten als je het helemaal niet meer weet. Voor de een is dat een lief persoon, de ander leidend, helpend, streng, verklarend, eigenwijs, gevoelvol, begripvol, sturend, discussiërend of gewoon wat je maar wil persoon. Bij de personen die op mijn pad komen waar ik tot steun mag zijn is het voor mij onbekend wat ik mag laten gebeuren. De personen komen op verschillende wijze op mijn pad. Gewoon op straat, tijdens het sporten, op het schoolplein, bij de dokter, via familie, via vrienden, via collega's zeg maar gewoon zoals het het beste uitkomt. Ik ben een vinder. Ik zoek niet. Daar ben ik mee gestopt. Ik mag mezelf nu vinder noemen. Ik laat me op bepaalde tijden leiden door intuďtie en daar zijn bepaalde ontmoetingen aan verbonden. Mijn werk speelt zich af in de huiskamer van de persoon zelf. Het kan zijn dat het een persoon alleen is, of twee geliefden, of een heel gezin. De aanleiding is vaak een lange periode van ellende. Een lange zoektocht naar de oorzaak van het zijn op aarde. Om periode waar men de zoektocht naar het paranormale vaak via lichamelijke gebreken, onverklaarbare pijnen, onbegrip en vaak onwetendheid eindelijk iemand zijn tegengekomen die hen de weg wijst. De weg naar vele ontdekkingen. De weg naar begrip. Ik ben maar het begin. Ik ben de persoon waar ze in eerste instantie eindelijk thuis krijgen. De persoon die zoveel antwoorden weet op de vragen die zij hebben.

Hieronder staan een aantal links waarin ik meer vertel over mijn visie op paranormaliteit en het leven.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Over het woord "gave" het volgende. Als je jezelf bijzonder wil voelen moet je het vooral als gave blijven zien. Vooral de mens wil graag boven een ander mens uitsteken. Het is nog steeds een dierlijk instinct om je boven anderen te verheffen. Dat is niet meer nodig. Ieder die op aarde komt heeft zijn rugzak met ervaringen bij zich en in die rugzak zitten ook een hoop lessen, een hoop uitdagingen, een hoop emoties en daarnaast heb je als aardbewoner gekozen voor een aantal mensen om bij geboren te worden. Deze mensen hebben ook allemaal hun eigen rugzak. Die rugzakken moeten op elkaar afgestemd worden. Dat is het proces van verdraagzaamheid. Iedere aardbewoner is net zo bijzonder als de ander. De een kan goed voetballen, rekenen of muziek maken. Anderen kunnen goed weten hoe dingen nu eenmaal horen, voelen dingen van andere mensen, weten veel antwoorden op vragen, kunnen in de toekomst kijken of kunnen genezen. Niets is beter, mooier of bijzonderder.